PresentacióEl CP Es Vivero es un centre situat a la barriada d’Es Vivero de la perifèria de la ciutat de Palma. El centre té una bona comunicació amb el nucli de la ciutat amb dues línies d’autobús.

Culturalment, la infraestructura és múltiple i diversificada. Està formada per: centre cultural, de salut, de 3ª edat, associació de veïns, club bàsquet Hispània, club de futbol Sant Pere i centre de serveis socials.

En quant a l’espai físic, l’edifici va ser construït durant la República, al 1931. Abans era d’una sola planta per a nins i després es va construir el primer pis i es va convertir en escola mixta. Amb el temps s'han construit ampliacions dotant de més amplitud al centre. A la planta baixa hi ha el vestíbul, menjador, direcció, secretaria, sala de professors, dos banys, tres aules d’educació infantil i sala de música i suport, així com dos patis: un per a educació infantil i l’altre per a primària. Al primer pis hi ha totes les aules de primària (una sola línea), sala d’informàtica, aula de AL, AD-PT, biblioteca i tres banys. L’escola té dues portes d’entrada i sortida per a diferents carrers.

En quant al professorat, l’escola disposa de 4 places per educació infantil, 6 per primària i 1 especialista en: AL, PT, Ed. Física, Música, Anglès i l’equip de l’EOEP.


Dades de contacte
C/ Credit Balear, 15
CP 07008
Palma

Tlf. 971 47 14 57

ceipesvivero@educaib.eu

IBAN: ES67 2100 7945 3613 0020 7591

Localització