divendres, 23 de novembre del 2018

Dia internacional contra la violència cap a les dones

Avui em llegit un manifest i guardat un minut de silenci en commemoració del Dia internacional contra la violència cap a les dones.MANIFEST 25N
Nines, nins, mestres de la nostra escola, aixequem la nostra veu avui, Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, per lluitar per un món més igualitari, un món on les dones i els homes a la fi puguin somiar el mateix, un món en què néixer nin o nina no impliqui cap mal.
 
A les notícies contínuament sentim parlar d'una violència amb la qual hem d'acabar, un mal molt estès arreu del món produït per pensar que perquè hem nascut diferents, hem de créixer amb una educació diferent. Demanem que això s'acabi ja!

Les nines no només volem juguetes per a nines també volem juguetes per a nins. O millor encara, que les juguetes es puguin compartir sense importar a qui pertanyen.

Jo et cuido, tu em cuides. Quin verb més ben conjugat!  I ara, un substantiu: Respecte, respecte i respecte: ho repetirem totes les vegades que faci falta. Volem un món sense agressions masclistes ni odi.

Som el futur. Juntes, junts, de la mà, ho construirem de nou.

1 comentari:

Raquel ha dit...

Gràcies per educar els nostres fills i filles en valors i donar continuitat als valors que treballam a casa. Que això serveixi per eliminar la violència contra la dona a la nostra societat.